Home / Service Auto
Oferte speciale service Contact service Radacini

Service
Radacini Braila

Oferte si preturi competitive
Garantia reparatiilor cu piese originale
Tehnici de reparatii la standardele producatorilor
Echipa pregatita la standarde
Verificari de iarna si vara gratuite
Service modern, complet echipat

Repara-ti sau intretine-ti masina

la Service Radacini Braila (IRMEX)

Service-ul Radacini Braila (IRMEX) iti ofera servicii profesionale de reparatie si intretinere pentru masina ta Opel, Chevrolet, Mazda, Citroen, Suzuki si orice alta marca la preturi competitive. Ai garantia reparatiilor realizate exclusiv cu piese si accesorii originale, de catre o echipa profesionista de tehnicieni instruiti periodic prin cursuri organizate de Opel, Chevrolet, Mazda, Citroen, Suzuki .

Service-ul Radacini Braila (IRMEX) este este service-ul pe care te poti baza atunci cand masina ta are nevoie de atentie. Executam toate tipurile de operatiuni de mecanica, electrica, tinichigerie, vopsitorie si ITP cu echipamente de ultima generatie. Realizam reparatii si servicii de intretinere de la cele mai uzuale la cele mai complexe, pentru autovehicule Opel, Chevrolet, Mazda, Citroen, Suzuki si orice alta marca .

ÎNREGISTREZĂ-TE ÎN MYOPEL AZI ȘI BUCURĂ-TE DE TOATE BENEFICIILE!

Cu myOpel eşti câştigător! myOpel este platforma online dedicată tuturor posesorilor de Opel indiferent de vârsta mașinii care conține acum și informații OnStar. Tu știi care sunt beneficiile și...
 

Citroën EXTRA CARE

ASISTENTA RUTIERA IN CAZ DE PANA SAU ACCIDEN Vino la Citroën Radacini pana la sfarsitul anului si profita de oferta service - cardul Citroën EXTRA CARE ! *campania se desfasoara in anumite termene si conditii, cardul se ofera gratuit pentru...

Peugeot EXTRA CARE

ASISTENTA RUTIERA IN CAZ DE PANA SAU ACCIDEN Program gratuit de asistenta rutiera in caz de pana sau accident pentru vehicule cu o vechime mai mica de 10 ani, disponibil 24/24, 7/7 Informatii suplimentare despre...
 

Carti de Salvare

Descarca Cartea de Salvare Va rugam sa verificati modelul/tipul informatiilor precum si imaginile autoturismelor din continutul cartilor de salvare pentru a fi siguri ca respectivele carti de salvare sunt cele corespunzatoare autovehiculului...

OFERTA COMPETITIVA
La service-ul Radacini Braila (IRMEX) primesti un raport pret / calitate avantajos pentru reparatiile cu piese originale Opel, Chevrolet, Mazda, Citroen sau Suzuki.
Iti oferim transparenta in emiterea facturilor si asupra preturilor, iar orice modificare sau operatie aditionala va fi mai intai agreata cu tine.

In plus, iti oferim decontare directa cu cele mai importante societati de asigurare din tara (ALLIANTZ TIRIAC, ASIROM, BCR ASIGURARI, GENERALI ASIGURARI, GROUPAMA ASIGURARI, OMNIASIG, UNIQA).

CONFORT SI SERVICII COMPLETE
La Radacini Braila (IRMEX) ne pasa de tine si de masina ta si iti oferim: O sala de asteptare moderna unde esti servit in mod gratuit cu o bautura la alegere, Posibilitatea de a viziona din sala de asteptare lucrarile efectuate la masina aflata in service, Internet Wireless si Parcare spatioasa cu acces usor.

REPARATII LA STANDARDE
Service-ul Radacini Braila (IRMEX) este dotat cu echipamente de ultima generatie pentru intretinerea si repararea masinii tale. Iti oferim o gama intreaga de operatiuni:

 • Mecanica-Electrica, Tinichigerie-Vopsitorie
 • ITP
 • Geometrie Roti, Test frana si amortizoare
 • Testare noxe
 • Montaj de accesorii (alarme auto, GPS, DVD, car kit, telefon mobil, pornire de la distanta)
 • Schimb de anvelope si Echilibrat roti
 • Mentenanta instalatiei de aer conditionat

CALITATE GARANTATA
Folosim piese originale cu garantie acordata de producator, montate de tehnicieni instruiti conform standardelor Opel, Chevrolet, Mazda, Citroen sau Suzuki.

 • Garantie 24 luni pentru toate piesele de schimb
 • Garantie 3 luni la operatiile de manopera
 • Aplicam tehnici de reparatii aprobate de producator
 • Service-ul nostru este certificat cu standardul de calitate ISO 90001

  Disclaimer: ” SC. Radacini Motors SRL, detine Autorizatie de Mediu pt activitatea de service auto cu vopsitorie si spalatorie auto,  cod CAEN 5020 ( rev1) sau cod CAEN 4520 ( rev2). Conform Autorizatiei de Mediu se monitorizeaza factorii de mediu: apa, aer, sol. Nu s-au inregistrat depasiri ale valorilor maxim admise de prevederile legale pentru indicatorii utilizati.”